Ostali projekti2019-01-23T18:32:20+00:00

OSTALI PROJEKTI

Samostojni projekt društva, ki se izvaja v Sloveniji (več kot 400 vzgojnih ustanov) in Angliji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Keniji, Bolgariji, Latviji in Indiji. V Keniji in Indiji gre za projekte razvojnega sodelovanja, ki poteka na področju izobraževanja: ekologija, medkulturni dialog, zdravje, botrstvo. Tako je v Keniji vključeno več 6000 otrok iz 12 šol ter organizirano botrstvo za več kot 200 otrok.

Nadaljevanje projekta 2018 naročnik Urad vlade RS za komuniciranje; Društvo za boljši svet je prijavitelj in nosilec programa na enajstih osnovnih šolah po Sloveniji. Več na: https://www.karbolisvet-bolitudimene.forbetterworld.si/O-PROJEKTU/

Naročnik Urad vlade RS za komuniciranje; Društvo za boljši svet je prijavitelj in nosilec programa na enajstih osnovnih šolah po Sloveniji.

Vrtci, osnovne in srednje šole, domovi za starostnike, zavetišča za brezdomce, dijaški domovi (skupaj 27 ustanov)

Za otroke rejniških družin in mladinskih domov, varne hiše, dijaški domovi, zavetišča za brezdomce Maribora (skupaj 13 ustanov)

Naročnik MOM in Zavod za zaposlovanje, Projekt se je izvajal na devetnajstih mariborskih osnovnih šolah.

Naročnik Ministrstvo za šolstvo in šport; Društvo za boljši svet je partner in glavni izvajalec preventivnih programov na desetih šolah po Sloveniji.

Člani konzorcija, ki je vodil projekt in izvajalci programov (več kot 150 šol vključenih v projekt).

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.